Zopiklon 7.5mg

HAB Pharma
(34 kundrecensioner)
Artikelnr: ZOPIKLONBLÅ Kategori: Etikett:

Imovane är ett sömnmedel för behandling av olika former av sömnbesvär hos vuxna t.ex. svårigheter att somna, för tidigt uppvaknande eller många nattliga uppvaknanden. Imovane används vid tillfälliga och kortvariga sömnbesvär samt under begränsad tid vid kroniska sömnbesvär. Imovane innehåller den aktiva substansen zopiklon som påverkar de centra i hjärnan som gör att vi kan sova och har vanligen effekt inom 30 minuter. Drogtester. Zopiklon (Imovane) Detektionstid (urin): Upp till 24 timmar

34 recensioner av Zopiklon 7.5mg

 1. Alex

  Bra krut i dessa.
  Bra leverans tid.

 2. Helle

  Beställt flera gånger nu och så gott som alltid extra med i paketet. Bra kvalite och bra paketerat, kommer fortsätta beställa av er 🙂

 3. Håkke

  Från service i världsklass pga av mitt strul med betalning som jag orsakat sjölv,,,,, de löste snabbt o effektivt,,,,,,,,, ,,, till snabb leverans 5 *
  sen att produkten levererar gör det inte sämre heller
  Somnade inom ca 30-45 min

 4. Anonym

  Service i världsklass druttade till med min best
  Men kundtjänst hjälpa till utan krångel
  Kom efter 4 dgr , inte hunnit testa än men bör nog vara ok enl tidigare recensioner

 5. Helene Edberg

  Tog lite tid innan,leverans kom,men var postnords slarv.,igår hoppade dom över flera gårdar sa en vän.

 6. Helene EDberg

  Trevligt bemötande vid kontakt ,tog dock lite lång tid, innan dom kom men var postnords slarv,denna gång.inte shoppens fel.

 7. Steffe W han blir sne!

  Jag råkade betala in ca 150kr för mycket när jag gjorde min första beställning för jag fattade inte riktigt hur det fungerade med avgiften safello tar etc så jag räknade ut den plus beställningen,frakt etc å avrundade uppåt, efter jag betalat så förstod jag tabben jag precis gjort å då meddelade AD KUNDSERVICE varpå dom så att dom skulle lägga på lite “övervikt ” i min nästa beställning..suck..
  Aja jag får väl en tio/femton extra vilket e schysst för egentligen har dom ingen skyldighet att kompensera eller ge mig extra över huvudtaget..

  Jag beställde då 100st och fick alltså nästan 70STYCKEN EXTRA!!!

  INGEN ANNAN SHOP SKULLE GÖRA DETTA!

  TVEKLÖST BÄSTA SHOPPEN JUST NU Å ÄVEN NOG BÄSTA DOM SENASTE TIO ÅREN..

 8. Steffe W han blir sne!

  Grymma! Kom i lådan på 3e dagen efter beställning så tog två dagar lixom,det enda är ifall man nu ska gnälla över något är att dom är lösa å inte i kartor men som shop är Apotek-direkt överlägsna,BÄST PRISER,BÄST UTBUD,SNABB LEVERANS,SNABB KUNDTJÄNST JA vad mer kan man önska? Jag fick tillåmed 8st extra plus att jag råkade betala in för mycket å då när ja kontaktar dom så svarar dom med att ge mig en “promo kod” typ så att nästa order så ska dom fläska på lite extra åt mig,dom här grabbarna e fan toppklass!

 9. s

  Jag hade gett upp fullständigt när mitt paket äntligen kom. Det gjorde mig…lycklig? Ja, jag tror att det är rätt ord. Och ni får ursäkta alla arga, bittra, ondsinta email som jag skrivit till er, uppenbarligen hade ni rätt och jag fel hela tiden. Produkten funkar som den ska. Har inte räknat dom än. men ser ut som att ni lagt i lite extra. TACK SOM FAN.

 10. Maxx

  Ok 👌 men inte nog för 5 stjärnor men duger bra dock gillar jag blister och det finns vita tabs nu

 11. Shyne

  Five by five. Bortsett från den bittra smaken när man smälter tabletterna under tungan som jag brukar göra.

 12. l

  jag upplevde domma som extra starka gentemot vanliga imovane fler med samma känsla

 13. M

  Jättenöjd! Supertrevligt bemötande, snabb leverans och piller som fungerar som de ska! Rekommenderas

 14. designer

  fyfan, toppen säljare alla gånger.

 15. designer

  Ni e grymma e så glad ja hitta er, känner mig trygg att ja inte blir blåst, bästa priserna online och snabbt i brevlådan. Ni e bäst helt enkelt

 16. designer

  Riktig apoteksvara som kom i ett diskret paket

 17. designer

  5/5

 18. designer

  Supersnabb leverans och hög stealth! Fick dessutom en mycket generös extra gåva på köpet. Stor tumme upp!

 19. designer

  Snyggt packat och de fungerar precis som det ska!

 20. designer

  Det blir inte bättre än så här, 10 stjärnor av 5!!! Snabb leverans, billiga, otroligt Serviceminded! Supernöjd!!!

 21. designer

  Bra stealth och kom relativt snabbt. så 5 av 5

 22. designer

  Jag somnade vid dator,!! det har jag aldrig gjort förut halv 4, vaknade jag så det är bra grejor.! 🙂 kan man säga mycket mera? Första gången,någonsin jag somnat vid tangentbordet hehe. fast jag kan erkänna var något trött innan men somnat har jag aldrig.. vid tangentbordet,! krut i varorna;)) kör på.!!! haha.. den får ni inte plocka bort;!!! i sortimentet godnatt nu alla på nu ska jag gå till sängen mycket skönare somna där..

 23. designer

  Grymt bra service!! Paketet kommer till lådan efter 1 eller 2 dagar och dem skickar produkerna samma dag. Om det inte har kommit till brevlådan efter 2-3 dagar så är det garnaterat postnord som är sega. Hände mig, väntade 9 dagar på paketet som kom fram till brevlådan till slut. Så för nya ha tålamod om ni skulle råka ha otur vilket aldrig händer. beställt många gånger här, allt är bara klockrent 🙂

 24. designer

  Ska du handla så är det av dom!!! Slår alla andra!!!!

 25. designer

  gryyyyyyyyymt!

 26. designer

  Grymt bra stelt på paketet.och så fick man fem extra på köpet som inte man får av andra nät apotek .sen fick jag vänta en vecka Inan det kom men PostNord blir bara sämmre å stämmer inte första gången man har fått vänta på PostNord!! Kommer köpa mer ifrån er !! Grymt bra service

 27. designer

  Toppen 👍

 28. designer

  Allt toppen som vanligt! Seriös shop, rekommenderas!

 29. designer

  3 ggr beställt, skitbra grejjer och bra service. Rekommenderas!

 30. designer

  Dessa funkar. Köpte 30. Kom inom 48 h.

 31. designer

  Jag köpte 100 dom kom jävligt fort och bra paketerat! Bigup

 32. designer

  rekomederas!!!

 33. designer

  Funkar perfekt 😊 Bra pris 😊

 34. designer

  SUPER SNABB LEVERANS! Presterar Alltid som dem ska! 5/5 easy

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0